DIENSTEN



Motion Graphics

Motion graphics zijn een manier om met de kijker te communiceren en diepte aan een verhaal toe te voegen. Ze worden gebruikt om advertenties en teksten voor video's te maken en om informatie te delen.



Animatie

Visualpartner denkt dat je verhalen, thema's en stijlen op een leuke, creatieve en visueel spectaculaire manier tot leven komen door middel van 2d/3d animatie.

Video



De aandacht van je publiek trekken is belangrijk. Video is één van de beste manieren om dit te bereiken.



Fotografie

Welk type afbeeldingen wil je op jouw website gebruiken? "Is dit authentiek of uniek?" Visualpartner zorgt voor unieke afbeeldingen.



Brand Design

Hoe wil je als 'merk' gezien worden? Wat voor soort imago?  Welke kleuren etc? Visualpartner helpt je om jouw unieke visuele uitingen aan te laten sluiten bij jouw doelgroep.



Website

Een website is de hoeksteen van al je online inspanningen. Ze moeten effectief communiceren, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te vinden zijn.

Goed beeld doet goed volgen

Creatieve Digitale Media

Meer dan een template!

Breng je bedrijf tot het volgende level.

HUUR MIJ IN!



86

PROJECTEN

AFGEROND



362

KOPPEN

KOFFIE



245

PIZZAS

BESTELD



12

JAAR

ERVARING

HET STAPPENPLAN

1



LUISTEREN

De eerste stap is om meer van jou te weten te komen. Wat is bijvoorbeeld de visie van je bedrijf? Het is een goed moment om onze relatie op te bouwen.

2



PLAN

Na de eerste ontmoeting zullen we het project schetsen en de doelen en prioriteiten stellen. Wanneer dat is gelukt hebben we een plan wat is afgestemd op jouw visie en doelstelling.

3



ONTWERP

Zodra de schets is afgerond, worden visuele concepten van het aangepaste project gemaakt. Visualpartner beoordeeld en test het concept tot het in lijn staat met jouw wensen.

4



PUBLICEREN

In deze fase presenteren we jouw unieke project. Na jouw goedkeuring wordt het project op het wereldwijde web geplaatst. Het project kan nu zijn werk doen waarvoor hij gemaakt is.

 

Creatieve Digitale Media

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden.







   










 
 










 
 

















